<
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν ίδιες.

Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

3+1 βήματα περιποίησης και αναζωογόνησης μετά τις διακοπές!

3+1 βήματα περιποίησης και αναζωογόνησης μετά τις διακοπές!

3+1 βήματα περιποίησης και αναζωογόνησης μετα τις διακοπές!

Όχι. Δεν θα είμαστε εμείς που θα σας πούμε πρώτοι ότι τελείωσαν οι διακοπές. Τι κι αν γύρισες από το χωριό, την κοντινή απόδραση, το νησί (σας ζηλεύουμε λίγο παραπάνω εσάς), οι διακοπές τελειώνουν όποτε το επιλέξετε εσείς, ή τέλος πάντων όποτε ακουστεί το διαχρονικά επαίσχυντο “τα κεφάλια μέσα τώρα”. Όμως όποτε και αν έρθει αυτή η δύσκολη στιγμή, θέλουμε να σου θυμίσουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να ανταπεξέλθεις στην ανώμαλη προσγείωση είναι η φροντίδα και η περιποίηση του εαυτού σου! 

1) Είναι τα μαλλάκια σου ανακατεμένα;

Λίγο ο αέρας από το νησί (σας ζηλεύουμε λίγο παραπάνω εσάς, το είπαμε;) λίγο το αλάτι από την θάλασσα, λίγο ο ήλιος, πολύ η ζέστη, το τριχωτό της κεφαλής είναι από τα πρώτα σημεία που χρειάζονται την δέουσα προσοχή μόλις επιστρέψουμε. Η τρίχα χάνει το έντονο χρώμα της και αφυδατώνεται με αποτέλεσμα να αδυνατίζει και να σπάει πιο εύκολα, ειδικά στις άκρες της. Μια ειδική μάσκα περιποίησης μαλλιών θα ενυδατώσει βαθιά και θα θρέψει την τρίχα. Επίσης οι παράγοντες που περιέχονται στη μάσκα βοηθάνε τον θύλακα ώστε να παρέχει τα απαραίτητα συστατικά για μια υγιή τρίχα. 

2) Αυτό το πρόσωπο είναι σαν πορσελάνη ;

Εάν ναι, τι να σου πω, μόνο μπράβο!  Για τις υπόλοιπες από εμάς που μετά τις διακοπές κοιταζόμαστε στον καθρέφτη και συνειδητοποιούμε ότι μπορεί να καθίσαμε στον ήλιο λίγο παραπάνω, δύο λέξεις έρχονται στο μυαλό κατευθείαν: serum και ενυδατική κρέμα. Ο στόχος μας σε ένα αφυδατωμένο δέρμα είναι να το ενυδατώσουμε και να επαναφέρουμε την ελαστικότητά του. Γι’ αυτό χρησιμοποιούμε πρώτα έναν ορό προσώπου ιδανικά με βιταμίνη C ώστε να βοηθήσουμε την παραγωγή κολλαγόνου και στην συνέχεια μια πλούσια ενυδατική κρέμα για να επιτύχουμε παρατεταμένη ενυδάτωση. 

3) Μαυρισμένη σαν να ζεις στο Miami ;

Σίγουρα το προσπάθησες πολύ για να το καταφέρεις, γι’ αυτό όταν γυρίσεις από τις διακοπές σου μην αμελήσεις να βάζεις καθημερινά  μια ενυδατική κρέμα σώματος που τόσο χρειάζεται το δέρμα σου μετά από τόσο ήλιο. Δεν καθόσουν τόσο στον ήλιο και έβαζες αντηλιακό; Κι όμως το αλάτι από την θάλασσα επιταχύνει πολύ την αφυδάτωση καθώς “τραβάει” την υγρασία του δέρματος προς τα έξω! Ένα βαθιά ενυδατωμένο δέρμα προβάλει το μαύρισμά του εντονότερα και πιο ομοιόμορφα από ένα αφυδατωμένο. 

4) Εισαι πολύ-πλοκη;

Τι κι αν πιστεύεις ότι είσαι απλός άνθρωπος που ζητά τις απλές απολαύσεις της ζωής, ο οργανισμός σου δεν είναι. Μπορεί να μην πρόσεχες πολύ τι έτρωγες, τι έπινες και πόσο κοιμόσουν και καλά έκανες. Διακοπές ήσουν! Όμως τώρα, ο οργανισμός σου χρειάζεται όλες εκείνες τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που μπορεί να μην λάμβανες σε ικανοποιητικά επίπεδα. Έτσι, μια πολυβιταμίνη θα σε βοηθήσει να καλύψεις όλα τα βασικά συστατικά που χρειάζεσαι για να επανέλθεις ομαλά στην καθημερινότητά σου χωρίς χαμηλή ενέργεια και πεσμένο ανοσοποιητικό! 

 

Σχόλια